Inscripcions obertes per l’escola d’estiu de Vela

76

El Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Esports, informa que aquest dimecres 8 de juliol s’obren les inscripcions de l’Escola de Vela per als cursos d’estiu, tant de vela com de surf de vela. Els cursos començaran el dilluns dia 13 i van dirigits a nens i nenes d’entre 5 i 17 anys.
Totes les inscripcions s’han de formalitzar trucant prèviament al Poliesportiu Antoni Blanc al telèfon 971 32 12 40

Els cursos tenen una durada de 2 setmanes, de dilluns a divendres, i cada dia es realitzen 2 hores i 15 minuts de classe en les franges horàries de 9 a 11,15, d’11,45 a 14 i de 16.30 a 18.45 hores. Les classes s’han reduït 15 minuts per garantir un espai de 30 minuts per a l’intercanvi de grups i la desinfecció del material.

Els cursos es realitzen en diferents nivells, des d’iniciació fins a perfeccionament en grups de màxim 8 alumnes. L’edat mínima per començar a vela són els 5 anys i en surf de vela els 7 i és imprescindible saber nedar.
A més, aquest divendres 10 de juliol, també comença el curs amb els usuaris de Centre de Dia. Durarà tot l’estiu i es realitzarà els divendres.
D’altra banda, l’equip de regates començarà aquesta mateixa setmana els entrenaments.

Classes per a majors de 18 anys
Per als majors de 18 anys que vulguin iniciar-se o perfeccionar en surf de vela o vela, els dissabtes al matí es realitzaran dues classes de 2 hores de 9,30 a 11,30 i de 12 a 14 hores.
Per complir amb les mesures de seguretat serà obligatori l’ús de mascareta a la instal·lació i durant l’activitat en vaixell col·lectiu, però no en vaixell individual ni surf de vela, ja que van sols i es garanteix la distància de seguretat a l’aire lliure.
Conveni amb el Club de Surf
A més ahir, el Consell de Formentera i el Club de Surf van signar l’habitual conveni de col·laboració per a la coordinació de l’escola municipal de Vela amb el que se sufragarà la contractació del servei de personal tècnic per a les activitats de l’escola amb una subvenció de 35.000 euros anuals.