Ja es pot obtenir el permís per conduir taxi a Formentera

111

Avui s’ha obert la convocatòria de les proves per obtenir el permís municipal de conductor d’auto taxi.
Aquestes proves es realitzaran en primera convocatòria el 4 de març. El termini de presentació de sol·licituds es va iniciar divendres passat i resta obert fins al dijous 20 de febrer. Hi haurà una segona convocatòria d’examen l’1 d’abril. En el cas d’aquesta prova, es podrà fer la sol·licitud 10 dies hàbils a comptar des del 20 de febrer.
Les sol·licituds s’han de presentar al Registre General del Consell Insular de Formentera, a l’OAC o telemàticament a través de l’OVAC. Finalitzat el termini de presentació, la llista provisional d’admesos i exclosos es publicarà en el tauler d’anuncis i al web del Consell.

Increment del transport públic
El conseller de Mobilitat, Rafael González, ha destacat que aquest any hi haurà més demanda de conductors de taxis, per la qual cosa ha animat a presentar-se a l’examen «a les persones que puguin estar interessades en aquesta feina».
Recordem que la flota de taxis s’incrementarà en vista a l’inici de la temporada en un 17%, passant de 35 taxis el 2019 a 41 al 2020. «Tot perquè es pugui donar un millor servei públic a residents i turistes, a la vegada que donem alternatives de mobilitat», ha destacat el conseller, que ha volgut puntualitzar a més que els nous taxis seran vehicles hídrids, «perquè el seu ús sigui també més sostenible».
Podeu trobar tota la informació sobre la prova d’obtenció del permís de conductor de taxi per l’illa de Formentera, així com els requisits i el temari en aquest enllaç: