Ja està al carrer el Formentera Report 2019

125

Enguany es compleixen 17 anys de la posada en marxa de la primera revista de Formentera de distribució gratuïta i amb un total de 226 pàgines amb fotografies espectaculars de Juan Picca, el fundador i director de la prestigiosa publicació.

Formentera, Alma de Mujer
Aquest és el late motiv del 17, de fet la pròpia illa ens parla des de les pàgines de la revista dient coses com aquestes:
“Si, m’agraden molt les coses incompletes, a les quals els falta alguna cosa, un caragol, una peça, els dibuixos deixats a mig fer, amb algun tros sense pintar, aquest alguna cosa que, en faltar, deixa oberta la porta a la teva imaginació. El que no s’acaba alberga totes les possibilitats de ser: Jo també estic a mitjà acabar, em falten trossos d’identitat, però m’atorguen la llibertat de definir-me a la meva mateixa, d’arrencar-me les etiquetes, abandonant la categoria d’Illa bonica, Chic, Top o l’últim paradís del Mediterrani i bla, bla, per a retornar-me a la denominació d’origen de ser com vull ser: FORMENTERA EN ESTAT PUR”.

La natura verge de l’illa torna a tenir un gran protagonisme, en aquest cas també la sub-aquàtica amb imatges dels transparents fons submarins i també aèries amb plànols de dron que són una delícia per al lector.

La revista es pot aconseguir a l’establiment Formentera Report Photo Gallery del Carrer Marc Ferrer de Sant Francesc o en qualsevol dels establiments anunciants.