Jaume Ferrer i Bartomeu Escandell absolts pel cas Punta Prima

257

Acabem de conèixer la sentència del cas Punta Prima en la que l’audiència provincial de Balears absolt a l’expresident del Consell de Formentera Jaume Ferrer i al conseller d’hisenda, Bartomeu Escandell, dels delictes de prevaricació i falsedat, dels que estaven acusats per Leo Stöber, propietari de la ciutat de vacances de Punta Prima.
Així mateix, la sentència condemna a Sunway, S.L. al pagament de les costes processals dels 4 acusats per Stöber, Sònia Cardona, Josep Mayans, Jaume Ferrer, Bartomeu Escandell i al Consell Insular.
La magistrada que ha presidit el tribunal del cas Punta Prima, Samantha Romero Adán destaca en la sentència que “Estimem que el comportament de l’acusació particular va resultar pertorbador i injustificat en la mesura en la qual va exercitar l’acusació per delictes de falsedat, infidelitat en la custòdia de documents i coaccions que no es trobaven integrats en els fets punibles delimitessin l’auto d’acomodació amb data de 29 de maig de 2015”. La magistrada Romero també va presidir el tribunal del Cas Nóos entre d’altres.
També diu la sentència que “la conducta processal esgrimida per l’acusació destil·la una disposició pertorbadora de les pretensions acusatòries mancades de justificació que ha provocat un greu i perllongat perjudici per als acusats”.
L’empresari Leo Stöber ja va anunciar fa uns dies que fos quina fos la sentència , la recorreria de nou davant la justícia.