Javi Rosa torna a vestir de curt

37

El defensa murcià va arribar al Formentera el 2016, procedent d’un equip de la 2a divisió hongaresa, per empènyer l’ascens dels roigs i negra, objectiu que finalment es va assolir i Javi Rosa es va quedar a l’equip de 2a B i va contribuir a l’eliminació de l’Ath. Bilbao a la Copa del Rei.
Des del principi es va convertir en un motor per l’equip i en un dels jugadors més carismàtics de la plantilla, molt estimat per l’afició formenterera.
Una dura lesió el va tenir apartat del futbol actiu durant pràcticament tota una temporada i a finals de la passada campanya el Formentera no li va oferir la renovació.
Fins ara el murcià ha estat sense equip, però el Tarazona de la 3a divisió aragonesa li ha ofert incorporar-se a les seves files.

Javi Rosa té una llarga trajectòria

El club aragonès té l’objectiu de pujar a 2a B i també ha de jugar la Copa del Rei, pel que Rosa gaudirà d’un nou somni als seus 34 anys.
Sempre va ser un referent a l’equip formenterer i molt amable i carinyós amb els professionals del periodisme de l’illa pel que volem desitjar-li des d’aquí la millor de les sorts i felicitar el club turiasonenc per la decisió de comptar amb Javi Rosa.