La diputada Sílvia Tur torna a demanar al Govern que pagui la primera i última barca

24

La diputada Sílvia Tur considera que el criteri econòmic no ha de primar sobre la qualitat del servei i seguretat dels passatgers del trajecte de primera i darrera hora entre Formentera i Eivissa, que el Govern s’ha compromès a garantir.

Tur ho ha dit arran de la resposta del conseller de Mobilitat i Habitatge del Govern qui ha parlat «d’eficiència dels recursos públics» i del «mínim cost possible per al Govern».
En aquest sentit, val a dir que Tur ha presentat una esmena als Pressuposts per al 2020 per valor de 225.000 euros perquè la Conselleria reservi la quantitat que la Mesa de Transport Marítim va assegurar que es necessitaria per la licitació del servei.

En qualsevol cas, si aquesta partida no fos suficient, Tur exigeix que el Govern hi afegeixi altres recursos propis.

També respecte de la resposta del conseller, Tur ha lamentat la manca de concreció de Pons, qui no ha confirmat si alguna naviliera s’ha interessat a cobrir els trajectes entre les Pitiüses a primera i última hora. En tot cas, Tur espera que a la reunió que el conseller ha assegurat que mantindrà amb el Consell ben aviat, s’anunciï la solució definitiva.

La diputada ha advertit que la coalició que representa (GxF-PSOE-EU) es mantindrà «molt vigilant» perquè el Govern compleixi amb el seu compromís.