La família Ferrer Ribas denuncia públicament unes obres en la seva finca privada

1254

“A Formentera sempre hem set molt obedients i ens hem queixat d’amagat, però això ha de canviar i les injustícies s’han de denunciar públicament”. Aquesta afirmació d’Antònia Ferrer mostra la indignació de la seva família envers una intervenció que s’ha anat fent des del passat 2013 en la finca “Es Vildu” a es Cap de la seva propietat. L’objecte de les obres és dur l’electricitat a una casa de la finca veïna.
Antònia Ferrer ha publicat al seu perfil de Facebook un vídeo en el qual explica tot el que han viscut en aquests set anys de “reunions, compilació i entrega de documentació i fotografies”. Finalment a mitjans del passat mes de juny, van rebre una notificació en la qual el Consell “ens notificava que havien declarat d’interès general l’obra denunciada i declaraven públic el camí pel qual passa la intervenció, amb el que atorgaven la corresponent llicència d’obres”.

A més d’haver posat en marxa els mecanismes jurídics per defensar els seus interessos i la publicació a Facebook, Antònia declara que: “A Formentera sempre hem tengut por de parlar, tots coneixem abusos com aquest, però els criticam d’amagat i ningú s’atreveix a denunciar-los públicament. En el nostre cas volem honrar als meus pares i els valors que ens han transmès i que això canvii d’una vegada i siguem coherents, denunciant públicament allò que no és just”.