La Fira B d’Arts Visuals s’expandeix a Formentera

70
El grup de folk, Posidònia

Aquesta Fira organitzada per l’Institut d’Estudis Baleàrics presenta un nou format per al 2020, que s’estén a totes les illes, dividint-se en àrees temàtiques per a consolidar-se com a marca cultural en el sector turístic.
Formentera oferirà un programa centrat en el sector musical. De fet el Govern vol descentralitzar la cita i implicar-hi a totes les illes. La sisena edició de Fira B! arrencarà al setembre amb la Fira d’Arts Escèniques, a Menorca durant tres dies i combinarà activitats d’exhibició amb jornades professionals. Per la seva banda Eivissa, acollirà la Fira de Música, també amb actuacions i jornades professionals.

Leonmanso

En la línia d’expansió marcada per Fira B!, es preveu iniciar una relació estable amb l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB), dependent de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball. La primera actuació en aquest sentit es desenvoluparà a FITUR —la fira de turisme que se celebra a Madrid del 22 al 26 de gener— amb diverses actuacions musicals d’artistes balears i la projecció d’un vídeo promocional per a explicar el model, els objectius i les dates de Fira B! Les propostes inclouen les actuacions, el dia 25, de Posidònia, Saxophonia Funk Project i Pere Navarro & For the Freshly People. El 26 actuaran LeonmansoDesirée Duran i Salvatge Cor.