La formenterera de 86 anys, ha superat el Coronavirus i ha rebut l’alta

36

Aquest matí ha rebut l’alta mèdica l’única pacient de Formentera hospitalitzada a la Unitat de Medicina Interna, es tracta d’una dona de 86 anys que va ingressar a Can Misses el passat 11 d’abril, procedent de l’Hospital de Formentera des d’on va ser traslladada en helicòpter.
Després d’aquesta alta, a Formentera sols queda un cas actiu de Covid-19: un pacient lleu que segueix aïllat a casa i atès per la UVAC. La nostra illa ha acumulat set casos dels quals 5 han rebut l’alta, es va produir una defunció i queda en tractament el cas esmentat.
Pitiüses
A Eivissa, ha rebut també l’alta un pacient de 79 anys de la Unitat de Mitja Estada Ca na Majora que va ingressar el 12 d’abril. Actualment hi ha 20 casos actius, el total de persones que s’han curat és de 136 que han obtingut l’alta i 12 defuncions.
Entre l’Hospital de Can Misses i Can Vilàs hi ha 16 persones hospitalitzades per coronavirus, de les quals quatre són a l’UCI. Hem de sumar quatre persones, tres a Eivissa i una a Formentera, que reben atenció de les UVAC en els seus respectius domicilis. Actualment hi ha dos professionals sanitaris positius i altres vuit en vigilància activa.