La gestant formenterera amb Coronavirus ha rebut l’alta mèdica

25

La jove va ser traslladada a Can Misses després de donar positiu en el test que es fa a totes les embarassades abans del part. Finalment va donar a llum el passat 21 de maig i després de dues proves consecutives en les quals ha donat negatiu en Covid19 i per tant ha pogut rebre l’alta mèdica. Mare i filla es troben en perfecte estat i la jove ha estat asimptomàtica tot el temps, però va quedar ingressada perquè no podia garantir l’aïllament a domicili.
Ja són 10 els casos acumulats a Formentera, vuit dels quals ja han rebut l’alta i estan curats, una defunció i un únic pacient actiu amb símptomes lleus i que roman aïllat al seu domicili ates pels especialistes d’atenció primària.
A Eivissa ha passat a planta la pacient que va ingressar per un infart i va donar positiu en Covid-19 en la prova que es realitza per protocol a tots els ingressos.
Amb aquesta alta l’UCI de Can Misses queda amb dos pacients i un altre ingressat a Can Vilàs. Ja fa 25 dies que no es produeixen contagis entre els professionals sanitaris de les Pitiüses.