La Mostra d’Espectacles Infantils torna aquest mes de gener a Formentera

45

Aquest mes de gener hi haurà la XV edició de la Mostra d’Espectacles Infantils que ens portarà quatre espectacles entre el 12 i el 14 de gener. La Mostra està organitzada per Sa Xerxa de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears i el Consell de Formentera.

Començarà el dijous 12 de gener amb les titelles, actors i la música en directe de ‘L’endrapasomnis’, de Teatre al Detall i La Tresca i La Verdesca. Amb una durada de 60 minuts, està dirigida a les escoles. Tindrà lloc a la Sala de Cultura (Cinema) amb dues sessions: a les 10.00 h i a les 12.00 h.

El divendres 13 es faran dues representacions: una amb la companyia ‘La Tresca i La Verdesca’, que presenta l’espectacle “Concert amb La Tresca i La Verdesca”. Espectacle musical d’animació amb cançons i danses amb repertori de creació i composició pròpies. Es farà a les 11.00 h al Centre de dia per als seus usuaris i usuàries. Té una durada de 40 minuts.

I la segona representació del dia, serà per a nens i nenes de 0 a 4 anys, amb Teatre al Detall. Un espectacle que combina actors, objectes i música, amb títol ‘El Núvol gris, gras i gros’. Aquesta obra, que té una durada de 25 minuts, tindrà lloc al Punt de Lectura de Sant Ferran a les 17.30 h. L’entrada és gratuïta.

La Mostra finalitzarà el dissabte 14 amb un animat i acolorit espectacle de titelles: ‘L’aventura d’avorrir-se’, d’Estaquirot Teatre. Recomanat per a tots els públics, a la Sala de Cultura (Cinema) a les 18.00 h. Té una durada de 50 minuts.

Les funcions del dissabte i diumenge tenen un preu de 4 €. Les entrades es podran adquirir al web entradesformentera.cat. L’entrada serà gratuïta per a persones en situació d’atur i autònoms sense activitat.