La presidenta del Consell demana que els negocis es mantinguin oberts

68

La presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, ha fet una crida perquè els empresaris del sector turístic mantinguin oberts els seus negocis, en la mesura que sigui possible, més enllà del mes d’agost.
“Amb l’ajuda de l’empresariat compromès podrem demostrar una bona capacitat de gestió com a destinació turística i oferir un servei a les persones que en moments tan complicats com els actuals aposten per visitar Formentera”, ha explicat.
A més, Alejandra Ferrer ha destacat que si allarguen l’obertura dels seus establiments, ajudaran a seguir generant feina a la nostra illa, un fet que redundarà en el benefici de moltes persones perquè facin front a un hivern que es preveu difícil. “Les administracions estem fent esforços per ajudar els treballadors i empresaris amb temes tan importants com els ERTOS, ara es tracta que tots ells també siguin solidaris”, segons ha afegit.
Tot i això, Alejandra Ferrer ha declarat que “entenem que la situació d’aquesta temporada és molt difícil i agraïm els esforços que està fent el sector turístic”, als que ha ressenyat que “de moment no podem donar la temporada per acabada mentre se segueixen tenint reserves per al mes de setembre”. La presidenta ha recordat que des del principi hem dit que “no és una temporada per fer sous sinó per establir-nos com a destinació turística amb una bona gestió i qualitat de servei, ja que la feina d’aquest any tendrà repercussió directa sobre la temporada 2021”.
Promoció a les illes
Paral·lelament, des de l’àrea de Promoció Turística s’estan duent endavant campanyes de promoció en l’àmbit nacional, fent especial incidència a la resta de les illes. “A l’inici del desconfinament els nostres veïns de les illes varen ser un dels primers a venir a visitar-nos i esperam que seran dels darrers a anar-se’n, si la situació sanitària ens acompanya”, segons ha detallat la presidenta que espera que “Formentera pugui donar un servei de qualitat a tots els turistes des de l’inici al final de la temporada”.