L’aeroport va recuperant la seva activitat

15

Diumenge amb l’entrada en vigor del decret de “nova normalitat” van enlairar-se 21 avions de l’Aeroport Es Codolar, ja que Ryanair torna a operar després de 3 mesos i han augmentat les freqüències amb Madrid, Palma i Barcelona.
Ryanair operarà el mes de juliol les seves 29 rutes des d’Eivissa amb un nombre menor de freqüències que augmentarà de cara al mes d’agost. Aquest diumenge 21 ja van aterrar vols nacionals (Barcelona, Madrid, Sevilla i València) i internacionals (Bolonya, Marsella, Milà i Stansted Londres) per part de la baix cost irlandesa. Ahir es van recuperar els vols amb Manchester i Roma i avui es farà el primer vol a Màlaga.

A més, en l’àmbit nacional, es reprenen les rutes d’Air Nostrum a València, el dimecres 24, i la ruta a Sevilla, el dissabte 27, per part de Vueling. Així mateix, Air Europa tornarà a connectar Eivissa amb Madrid de manera directa amb dues freqüències, el divendres i el diumenge. Finalment, la companyia espanyola de baix cost Volotea torna a Eivissa el divendres dia 26 amb vols a Astúries i Bilbao.

Per part seva, unes altres de les rutes internacionals que es reprenen són les de Roterdam el dia 25 i les d’Eindhoven i París (Orly) el 26, de la mà de Transavia, que ja va tornar a la terminal eivissenca dijous passat amb la volta de la connexió diària amb Amsterdam.
Altres companyies que reprenen l’operació en la terminal aeroportuària d’Eivissa aquesta setmana són la suïssa Edelweiss amb la ruta a Zuric, dijous, divendres i diumenge; AirFrance el dissabte amb l’enllaç a París (Charles de Gaulle) i Luxair, aquest mateix dia, que connecta Eivissa amb Luxemburg.

Finalment, dissabte passat ja va aterrar la baix cost hongaresa Wizz Air procedent de Budapest i represa la freqüència setmanal fins a mitjan setembre.