L’artista Isabel Echarri ha mort a ca seua a Formentera

79
Isabel Echarri rebent el premi Ramon Llull

L’artista Isabel Echarri ha mort avui als 93 anys en la seva casa de Formentera, en la que va decidir passar el seu darrer temps. La pintora va rebre el passat mes de març, el premi Ramon Llull a ca seua, de la mà de la presidenta del govern, Francina Armengol, ja que l’artista no va poder recollir el guardó en l’acte del Dia de les Illes Balears, pel seu delicat estat de salut.
Isabel Echarri va nàixer a Navarra l’any 1929 i va descobrir Formentera el 1954. Aquí va desenvolupar bona part de la seva trajectòria i va impulsar l’art i la cultura des de múltiples vessants. L’escultura, la poesia, el gravat, l’escenografia i la pintura són alguns dels instruments amb què Isabel Echarri va expressar la seva vocació artística.
La seva obra ha estat exposada a galeries de tot Europa com ara el Gabinet d’Estampes de la Biblioteca Nacional de París, el Museu de Saint Etienne, el Museu de Baraluka o el Museu Liége de Bèlgica, així com al Museu d’Art Contemporani d’Eivissa, que també incorpora obra d’Isabel Echarri a la seva col·lecció.
Descansi en Pau.