Les dades de Coronavirus continuen millorant i Formentera queda amb 5 positius

42

Una nova jornada sense nous positius a la nostra illa i el més sorprenent, tan sols un nou cas a Eivissa, segons les dades de la Conselleria de Salut. Tal dia com avui de fa un mes es van detectar 33 positius a Eivissa i cap a Formentera i els casos actius eren de 3.747 a Eivissa i 170 a Formentera. Les xifres actuals són 485 casos a Eivissa i els 5 mencionats a Formentera.
Les dades demostren clarament els efectes positius de les restriccions aplicades en el passat mes de febrer i que en el cas d’Eivissa s’allargaran dues setmanes més.
Aquest dimarts Formentera passarà a Nivell 3 reforçat, cosa que permetrà l’obertura de les terrasses dels bars i restaurants i reunions de màxim 6 persones de 2 nuclis de convivència diferents.
En aquest sentit et convidem a participar en la nostra enquesta:
Baixa la pressió hospitalària
Així mateix, baixa la xifra de pacients hospitalitzats, de 57 a 53, dels quals 42 es troben en plantes covid i 11 a l’UCI, i no hi ha cap pacient de Formentera.
D’altra banda, s’ha de lamentar la mort d’un home de 85 anys amb patologies prèvies que feia més d’un mes que era ingressat a Can Misses. S’arriba, així, al centenar de morts a les Pitiüses des que va començar la pandèmia.