Les escoletes de Formentera comencen el curs amb 109 infants

7
Les educadores de les escoletes

El curs escolar 2019-2020 es va iniciar ahir en les dues guarderies del Consell de Formentera, l’escoleta de Sa Miranda i la del Camí Vell. Un total de 109 nens van iniciar el curs, 25 en el Camí Vell i 84 en Sa Miranda.
De moment, queden 19 places lliures per als grups d’1 a 2 anys i de 2 a 3 anys, de les 128 que s’ofereixen entre les dues escoles. Per contra, l’aula de bebès està completa. La llista d’espera del període ordinari és zero.

Un total de 15 educadores i dues auxiliars educadores vetllaran durant aquest curs pel benestar dels nens «en aquesta etapa tan important per al creixement dels boixos», segons va destacar la consellera d’Educació, Susanna Labrador.

La consellera va recordar que un dels objectius principals de les escoles és «facilitar la conciliació laboral i familiar dels formenterencs, alhora que els més petits de la casa passen una bona part dels seus primers anys de vida amb persones formades que cuiden de les seves necessitats».

Per grups d’edat, en Camí Vell actualment hi ha una plaça vacant en el grup d’1 a 2 anys, i cinc places disponibles en 2 a 3 anys. Quant a Sa Miranda, l’aula de bebès i les d’1 a 2 anys estan completes, i a les aules de 2 a 3 anys hi ha 13 places vacants.