Les escoletes de Formentera obriran la primera quinzena de juny

53

El Consell de Formentera ha informat aquest matí que l’obertura de les escoletes de Sa Miranda i Cami Vell de La Mola, es farà entre el 8 i el 15 de juny. Els centres podran acollir a la meitat dels alumnes habituals i serà prioritaria l’atenció a infants que pateixin vulnerabilitat econòmica i dificultats de conciliació o que necessitin una especial protecció.
Els centres es posaran en contacte amb les famílies dels infants en els pròxims dies per analitzar totes les situacions i poder valorar cas per cas. Els nens i nenes que no tornin no hauran de fer cap pagament i mantindran la seva plaça per al curs vinent.
Un cop reobrin les escoletes s’hauran d’aplicar les mesures de seguretat i higiene, les educadores hauran de fer servir mascareta, davant de la impossibilitat de respectar la distància interpersonal de 2 metres amb els infants. S’establiran torns per sortir al pati i es promouran les activitats a l’aire lliure.
Preparatius per l’Escola d’Estiu
D’altra banda la institució insular ha informat que està preparant la posada en marxa de l’Escola d’Estiu, pensant en principis del mes de juliol i per aquest motiu, s’ha obert la convocatòria de 22 places de monitores i monitors de temps lliure. El termini d’inscripció finalitzarà el 31 de juny.