L’espectacle “Soñando a Pinocho” arriba a Formentera aquest dissabte

20

Els més petits gaudiran de valent amb l’espectacle familiar ‘Soñando a Pinocho‘, la nova creació de la companyia La Tartana Teatro, que narra la imaginada història abans de la història del conte clàssic de Pinotxo. El naixement de Pinotxo abans que el mateix Gepetto pugui descobrir-lo. Una màgica història entorn de la solitud i la perseverança a aconseguir un somni. Candidata al Premi Max al millor espectacle infantil 2018.
La història de com es va crear Pinotxo
Gepetto és fogoner en un vell vaixell de vapor. Un treball dur i solitari amb l’única companyia dels troncs i el foc.
Les calderes estan plenes de troncs que esperen ser engolits pel foc. Bé…. tots no! Perquè Gepetto, hàbil amb la navalla, talla tot tipus de figures en la fusta.
Ara Gepetto està tallant una capseta que ja té destinatari, perquè ja no està només, s’escolta un incessant cricri és un grill, un nou amic.
És la sala de calderes un espai màgic o és la solitud del fogoner qui dóna màgia a tot el que l’envolta…? Gepetto i el seu amic grill viuran l’aventura de trobar un company a l’interior d’un simple tronc de fusta.
Soñando a Pinocho‘ es podrà veure dissabte 14 de novembre a les 18.00 hores a la Sala de Cultura (Cinema) i té un preu de 5 euros per infants, adults entrada gratuïta. Aquest espectacle infantil és per infants a partir de 3 anys. Serà necessària la reserva prèvia d’entrada fins al 13 de novembre a les 10.00 h al correu electrònic: reserves@conselldeformentera.cat
La peça teatral arriba a Formentera dins del programa PLATEA, que va posar en marxa el 2014 l’INAEM (Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música) del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte que ha permès al públic insular gaudir d’espectacles nacionals de gran qualitat.