L’Exposició “Formentera, Illa endins” es pot visitar a Sant Josep

38

Es tracta d’una selecció de les imatges que la fotògrafa Eva Parey va prendre de diferents llocs i persones de l’illa durant deu anys, des de 2008, i que ja es va poder veure a Formentera i Catalunya i ara a Can Jeroni a Sant Josep (Eivissa).

Per això, aquesta fotògrafa establerta a Barcelona, especialista en treballs de viatges i documentals, assegura que el més important que va aconseguir amb aquest treball són les històries i les persones que va conèixer mentre prenia les fotografies. Tant que, veient que les imatges fixes no podien captar «aquesta essència» «i conscient del valuós material que tenia entre mans» es va posar en contacte amb Pep Martínez per a fer un documental en el qual apareguessin moltes d’aquelles persones. El resultat ha estat Arrels Fondes, patrocinat per IB3.

Un llibre amb 75 fotografies

Fins i tot, Formentera, illa endins ha tingut un recorregut més llarg i reeixit. Per a l’exposició Parey selecciona 25 fotografies però el seu arxiu és molt major i ara, 75 d’elles es poden veure en el llibre que porta el mateix nom, editat per l’Editorial Triangle, i que es pot aconseguir en llibreries, l’Aeroport d’Eivissa o plataformes digitals.