“L’illa a escena”, es posa en marxa aquest diumenge 24 de setembre

5
Cartell Illa a Escena 2022

“L’illa a escena”, es posa en marxa aquest diumenge 24 de setembre i aglutinarà diferents espectacles de diferents disciplines escèniques fins a l’11 de desembre. El cartell recull set espectacles de dansa, música, teatre i espectacles familiars adreçat al públic adult, juvenil i infantil.

Aquest setembre, el dissabte 24, concert amb Alte Liebe del grup Trio Bórea. Alte Liebe és el seu primer projecte, un concert de música de cambra que combina una peça audiovisual digital i interactiva que reuneix la vida i l’obra de tres grans músics del segle XIX Robert Schumann, Clara Schumann i Johannes Brahms. El concert serà a les 20 h a la Sala de Cultura Cinema.

El segon espectacle de setembre serà una obra de teatre familiar. La companyia lleidatana Zum Zum Teatre presenta “Soc una nou”. Es representarà el diumenge 2 d’octubre a les 18 h a la Sala de Cultura Cinema.

I Imaginaris Monstruosos, de la Lioparda Teatre, serà l’espectacle d’octubre encarregat de commemorar el Dia Internacional per l’Acció de la Despatologització Trans. Imaginaris Monstruosos és un espectacle de teatre visual, titelles o pròtesis, per a públic jove i adult, amb un aire innovador i transgressor, que pretén posar en el centre els marges. L’obra es representarà el dissabte 22 d’octubre a les 20.30 h a la Sala de Cultura Cinema.

Dir-vos també que els espectacles adreçats al públic infantil tenen un preu de 4 euros i els espectacles adreçats al públic adult, de 7 euros. Les persones en situació d’atur i autònoms sense activitat, jubilats, menors de 25 anys, famílies monoparentals, famílies nombroses i persones amb diversitat funcional tindran un 50% de descompte en el preu de les entrades.
Les entrades es podran adquirir a www.entradesformentera.cat. Cal que llegiu les condicions i les dates d’adquisició.