L’Institut no farà més registres antidroga a les aules

69

La setmana passada la policia local de Formentera acompanyada de la unitat canina van fer un control antidroga a les aules de l’Institut Marc Ferrer. Aquesta acció ha generat un debat a Formentera respecte dels drets dels menors.
Aquest migdia s’han reunit la junta directiva de l’Associació de Pares i Mares i la direcció del Centre per contrastar els fets del passat dimecres en què diversos alumnes, alguns d’ells de  i 4t d’ESO i per tant menors d’edat, van ser sotmesos al registre per part de la unitat canina.
No es va trobar cap substància. La direcció del centre ha admès que no han aconseguit els objectius pedagògics que es buscaven i que no tornaran a repetir-ho de la mateixa manera. En la junta directiva alguns pares donen suport a la mesura i altres la consideren desencertada i gens pedagògica.
Per la seva banda l’oficina balear de la infància i l’adolescència ha manifestat que demanarà a la inspecció educativa com s’ha dut a terme aquesta acció per si no és legal.
El director de l’oficina diu que no tenen constància de què s’hi hagi produït una acció similar a altres centres de Balears i que s’hauria de comptar sempre amb les famílies dels alumnes.
L’Associació de Pares i Mares ha acordat donar suport a aquesta iniciativa de l’Oficina de Menor.

Pots participar en la nostra enquesta:

Creus correcte un registre policial antidroga a l'IES Marc Ferrer?

Ver resultados

Loading ... Loading ...