L’OCBF homenatja a Vicent Serra “Blai”

44

Continuen les activitats de la Primavera de Cultura organitzada per l’Obra Cultural Balear de Formentera i aquest dimarts tendrà lloc una taula rodona en homenatge a Vicent Serra “Blai” qui va ser el seu fundador i primer president. En l’acte intervindran: Esperança Marí, Santi Colomar, Vicent Ferrer, Isidor Torres, Andreu Ferrer, Fàtima Mayans, Raquel Guasch, Artur Parron i  Teresa Ferrer.
La taula rodona se celebrarà a les 20 hores al Centre Antoni Tur “Gabrielet“, no cal reserva prèvia tot i que l’aforament serà limitat.

Vicent Blai recollint el Premi Sant Jaume 2018

Vicent Serra “Blai” va traspassar el passat mes d’octubre als 67 anys. Professor molt estimat a l’illa es va encarregar de la implantació de la llei orgànica d’ordenació general del sistema educatiu (LOGSE), un dels fundadors el 1977 de l’Obra Cultural Balear de Formentera i el seu primer president, va dirigir el Patronat Municipal de Cultura als anys 80. Va publicar diverses obres d’àmbit local com “Estany des Peix” i col·laborador de l’Enciclopèdia d’Eivissa i Formentera.
El 2018 va rebre el Premi Sant Jaume del Consell de Formentera.