Més de 2.000 persones han vist o escoltat el Debat electoral de Formentera Ràdio

93

El passat 19 de maig, Formentera Ràdio va organitzar el primer debat electoral de la campanya al Bar Can Toni de la Mola amb la participació de tots els candidats i candidates a la presidència del Consell a excepció de Vox que no va poder assistir.
Al llarg de gairebé 3 hores els caps de llista van exposar les seves propostes i van debatre sobre l’actualitat de l’illa, amb l’aportació de preguntes directes des del públic.
El programa es va gravar i es va emetre l’endemà a les 12 del migdia amb una audiència en línia de 452 oients únics, amb 238 oients de manera simultània en el moment de màxima audiència.
El pòdcast que permet escoltar el debat en qualsevol moment suma un total de 354 descàrregues d’oients únics.
La primera part del debat també es pot veure al canal de YouTube de Formentera Ràdio i fins al moment té 216 visualitzacions.
Lamentablement, a la suma de tots aquests oients, no podem afegir els que van escoltar el programa per FM (101,3), ja que és una dada impossible de mesurar, però que sens dubte van ser molts.
Moltes gràcies a tots els participants, als assistents, als oients i a l’equip humà que va fer possible la realització de l’espai i la seva emissió.