Molta Felicitat al camp

28

Per Paco Natera
Victòria del Formentera per a acomiadar 2018 i marxar de vacances amb les millors sensacions. L’equip que entrena Iván Gómez li ha regalat a la seva afició l’últim triomf de l’any i de la present dècada en un partit en el qual s’ha imposat al corretjós Llosetense que es va avançar en el marcador en el minut 44 gràcies a gol de Pau García.

Però el partit no podia acabar malament i menys en èpoques nadalenques. El Formentera va treure la seva millor versió en la segona part per a donar-li la volta al marcador per a alegria de l’afició roig i negra. Omar Álvárez, en el 58, va establir les taules des del punt de penal, mentre que Alberto Górriz, en el 66, posava potes enlaire el xoc i al seu rival, donant els tres punts al seu equip.

Aquesta victòria consolida al conjunt formenterer en la quarta plaça amb 38 punts, els mateixos que el Mallorca B, tercer. Els d’Iván Gómez tenen al cinquè classificat, el Platges de Calvià, a cinc punts, un matalàs que permetrà al quadre de la Pitiüsa sud encarar el nou any amb una major confiança.
Aquest article es fa en col·laboració amb futbolpitiuso.es