Mor un home de 50 anys a l’hotel Pont per a persones infectades per la Covid-19

51

Aquesta matinada ha mort una de les persones que es troben aïllades a l’hotel pont d’Eivissa, Hotel La Noria, destinat a persones positives en COVID-19, ja siguin turistes de vacances a Eivissa als quals se’ls detecta la infecció o residents positius lleus o asimptomàtics que no puguin garantir un aïllament domiciliari adequat per raons sociofamiliars.
Es tracta d’un home, resident a Eivissa, de cinquanta anys, amb patologies prèvies, i amb una situació clínica lleu que es trobava residint en aquest hotel per no poder fer correctament l’aïllament domiciliari. Havia estat objecte del control i seguiment rutinari per part dels equips d’Atenció Primària. L’últim se li havia fet ahir mateix al matí; després del qual es trobava estable.
El personal de l’hotel ha estat el que en no poder contactar amb el resident aquest matí ha donat la veu d’alerta. Després d’això el SAMU 061 ha acudit a l’hotel, però no ha pogut fer més que certificar la mort.
L’hotel pont d’Eivissa compta en l’actualitat amb 16 hostes —9 espanyols i 7 estrangers— i 85 habitacions lliures i 14 ocupades, de les 99 disponibles. Fins al 31 d’agost han passat 69 persones per l’hotel pont d’Eivissa i 22 persones per l’hotel pont de Formentera.