Mostra d’espectacles infantils amb restriccions per la Covid

28

Enguany tendrà lloc la XIV edició de la Mostra d’Espectacles Infantils de Formentera, que està organitzada per sa Xerxa de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears i el Consell de Formentera. Entre el 13 de març i el 2 de maig es podran veure a la nostra illa, 4 espectacles.
Aquest 2021 per evitar aglomeracions, el festival no es concentrarà en un sol cap de setmana, sinó que es repartirà en diversos caps de setmana entre març i maig.
El tret de sortida serà dissabte 13 de març amb l’obra La Lluna d’en Joan, un espectacle que ens parla de les emocions d’un nen que ha de salvar la vida del seu pare que ha emmalaltit. En Joan és un nen que viu en una illa amb el seu pare, que és pescador. Tots dos viuen feliços, però una nit de tempesta, un cop de mar arrabassa la salut del pare.
La companyia Teatre Nu presentarà a Formentera aquest clàssic de la literatura per a infants, un àlbum il·lustrat de la Carme Solé Vendrell que es va adaptar al teatre l’any 2007.

Una escena de Raspall

Diumenge 14 de març, la mateixa companyia de teatre presenta a Formentera Raspall. Raspall és un conte de Pere Calders que ens parla de la necessitat de jugar, d’imaginar i de creure en la fantasia. El realisme màgic de l’autor català s’expressa en aquest relat per a infants que es va recollir a Cròniques de la veritat oculta i que la companyia va adaptar al teatre i estrenar l’any 2012 al Festival Grec de Barcelona.
Un espectacle recomanat a partir de 5 anys, que es podrà veure diumenge 14 de març a la Sala de Cultura Cinema a les 18.00 h.
Al llarg dels mesos d’abril i maig es representaran la resta d’espectacles.