No hi haurà cribratge de Coronavirus tot i el canvi de nivell

213
La presidenta en la roda de premsa

Al llarg de la setmana, tant la presidenta del Consell, com el grup de l’oposició (Sa Unió) així com el teixit empresarial ha demanat al Govern que aprofités el tancament perimetral, per a posar en pràctica un cribratge com el que s’està fent en tots els municipis d’Eivissa i d’aquesta manera dibuixar una fotografia real del número d’infectats a l’illa. A aquestes peticions va contestar Pilar Costa, consellera de presidència del Govern que “seguint les indicacions dels responsables sanitaris no és el moment de fer un cribratge a Formentera. A més els efectius d’un procés d’aquest tipus estan actuant ara en els municipis d’Eivissa”.
A aquestes declaracions va contestar la presidenta del Consell, que “és moment de ser solidaris i la situació a Eivissa és molt pitjor que la de Formentera, i també hem de ser responsables amb l’ús racional dels recursos sanitaris”.
Costa va demanar “confiança en els responsables sanitaris que estan fent un treball sensacional i quan ells considerin que és el moment d’un cribratge, així es farà”.

A Formentera Ràdio tenim en marxa una enquesta sobre aquest assumpte i et convidem a participar:

Creus que s'hauria de fer un cribratge de Coronavirus a Formentera?

Loading ... Loading ...

La PIMEF proposa mesures
En una reunió entre la presidenta del Consell, Alejandra Ferrer i la presidenta, Ana Juan, amb els responsables de la PIMEF, la patronal ha tornat a demanar bonificacions en impostos municipals i ajudes directes per poder fer front a les dificultats que està suposant la pandèmia per al comerç i l’hoteleria.
La patronal també ha demanat una pròrroga d’un any més per a les Estades Turístiques vacacionals i han manifestat la seva preocupació pel ritme de vacunació.