Nou cas de Coronavirus a Formentera

66

Les proves han registrat un nou cas de Coronavirus a la nostra illa, al mateix temps que s’han produït diverses altes en les darreres hores, el que fa baixar el nombre de contagiats fins a 7. Tots els pacients de Formentera són lleus o asimptomàtics i reben atenció als seus domicilis per part dels equips d’atenció primària.
Segons informa l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera el nombre de casos actius també ha baixat en el conjunt de les Pitiüses i es situa en 484.
En les darreres hores a més del cas esmentat a Formentera, s’han detectat dos més a Eivissa, i s’han donat 19 altes, el que deixa el total de curats en 3.123, o el que és el mateix un 86%.
Actualment hi ha 42 persones hospitalitzades en la salut pública pitiüsa, 31 en les unitats covid de l’Hospital Can Misses, sis a l’UCI i cinc a la part medicalitzada de l’hotel pont. A més, 442 persones reben seguiment domiciliari pel seu estat lleu o asimptomàtic per part dels equips d’Atenció Primària.
Finalment segueix descendint la xifra de professionals en vigilància activa fins als 31, dels quals 19 romanen positius.