Nou “Hotel amb Encant” del Grup Pacha a Migjorn

109

L’estiu del 2020 comptarà amb un nou establiment hoteler a la Platja de Migjorn, ubicat en el que fins ara era la ubicació del restaurant i apartaments es Arenals, que ha set llogat pel Grup Pacha per als pròxims 30 anys.
Trilantic Europa es va fer amb gran part del Grup Pacha el passat 2017, comprant bona part de l’accionariat de la família Urgell, tot i que el fundador del grup, Ricard Urgell continua formant part de l’accionariat.
Trilantic és un grup d’inversors de capital privat que controla companyies líders en el mercat europeu, gestionant actualment uns 1.500 milions d’euros.
Algunes de les empreses que tenen al seu darrere Trilantic, són el fabricant de components de motors d’avió ITP, la companyia de telecomunicacions Euskaltel o el fabricant de trens d’alta velocitat Talgo. La companyia també ha invertit en el sector de l’entreteniment, en projectes com una cadena de restaurants i local nocturns d’alta gamma al Regne Unit i Turquia.

El projecte de Formentera
Segons ha manifestat, el conseller delegat del Grup Pachá Nick McCabe “el nou concepte que volen desenvolupar a Migjorn, vol ser un centre de descans amb les característiques pròpies de l’illa, que han convertit a la singular illa en un dels indrets paradisíacs i idíl·lics més importants de tot el món”. El responsable de Pachá també ha afirmat que treballaran en estreta col·laboració amb les autoritats del Consell Insular.
En la nota de premsa que han enviat als mitjans, deixen clar que el nou projecte de Pacha a Formentera vol respectar i preservar l’alt valor mediambiental de la zona i convertir-se en un nou concepte d’hotel boutique, amb un turisme respectuós amb la filosofia i la manera de viure de Formentera.
D’altra banda, l’hotel disposarà d’una proposta gastronòmica basada en la cuina de proximitat, feta amb productes propis de l’illa, potenciant als proveïdors locals.

Nick McCabe.
Foto: Europa Press

Nick McCabe, un gurú de l’entreteniment
L’home que dirigeix l’estratègia del nou Grup Pacha, és un dels gurús internacionals del món de l’oci, l’entreteniment i l’hoteleria de luxe. Ha set el creador d’alguns dels clubs de luxe de més èxit al món.