Nova alta per a un pacient formenterer del Coronavirus

34

Es tracta de l’home que tenia símptomes lleus i que va decidir ingressar a l’hotel medicalitzat d’Eivissa per no poder garantir un aïllament adequat de la seva família a ca seua. Ha evolucionat positivament i avui ha rebut l’alta amb la que queden 3 casos actius a Formentera. D’una banda la dona de 86 anys que segueix evolucionant favorablement a Medicina Interna de Can Misses i dos pacients lleus, confinats a ca seua amb assistencia de la UVAC.
Dos nous casos a Eivissa
Un d’ells és un professional sanitari amb simptomatologia lleu que serà atés al seu domicili per l’UVAC i un pacient ingressat a planta de Can Vilàs. Les pitiüses tenen en aquest moment 156 positius des que va començar la pandèmia. Els casos actius son 46, 98 persones s’han curat i hem de comptar 12 defuncions.
32 persones estan hospitalitzades a Eivissa, 8 d’elles a l’UCI. D’altra banda, 14 pacients a Eivissa i els 2 que hem comentat a Formentera estan rebent atenció de les UVAC als seus domicilis.
En el conjunt de les Illes Balears hi ha 619 casos positius actius de SARS-CoV-2, d’acord amb les dades del Ministeri de Sanitat, és a dir, 12 menys que ahir. D’altra banda, 1.123 persones s’han curat.
Així mateix, s’ha comunicat una defunció i el total acumulat és de 175 morts. En total, s’han dut a terme 33.547 proves de laboratori. En les darreres 24 hores, s’han detectat 10 casos nous, la qual cosa representa un increment del 0,5 % sobre els 1.917 que hi ha en total.