Nova tanda de vacunació contra la Covid-19 a Formentera

19

S’ha obert la vacunació aquestes vacances de Nadal als menors d’entre 6 i 59 mesos amb factors d’alt risc, els infants d’entre 5 i 11 anys amb factors de risc i a tota la població major de dotze anys que hagi de rebre la primera dosi o la dosi de record de la COVID-19. Aquesta és l’última actualització de l’Estratègia de Vacunació duta a terme pel Ministeri de Sanitat.

El grup de sis mesos a cinc anys, amb factors d’alt risc que no havien estat convocats fins ara per a rebre la dosi, és el grup d’infants amb càncer, trasplantaments, immunodepressió, insuficiència renal, i altres.

Els de cinc a onze anys amb factors de risc com diabetis, fibrosi quística, immunosupressió o d’altres, podran ser vacunats amb la primera dosi o amb la dosi de record, aquesta última en cas d’haver rebut la primovacunació. Tant els del primer grup com els d’aquest altre, no han de demanar cita a través d’Infovacuna, estan sent avisats pels serveis sanitaris per a concertar la cita durant les pròximes setmanes.

I per acabar, els infants i les persones majors de dotze anys que ho desitgin, podran vacunar-se sense cita als centres de vacunació habilitats. És recomanable que totes les persones amb factors de risc ho facin, sigui la primovacunació o la dosi de reforç. Les persones que hagin passat la COVID-19 han d’esperar cinc mesos des de la infecció per a poder rebre la dosi de record.

A Formentera, el punt de vacunació és a l’hospital de l’illa. S’atén al públic els divendres de 15:15 a 17:00 hores.