Noves restriccions en les visites a pacients hospitalitzats

24

Aquesta setmana s’ha tornat a impulsar la mesura d’un sol visitant per persona hospitalitzada, tal com va tenir lloc en la primera fase de la pandèmia.
L’increment de casos i, sobretot, l’augment d’ingressos per Coronavirus han portat a la direcció de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera a reprendre aquesta mesura que limita l’accés de visitants a les plantes d’hospitalització a un sol acompanyant per pacient com a mesura preventiva per evitar el contagi de familiars i de pacients.
Així mateix s’ha restringit novament la col·locació de taules informatives d’associacions i el trànsit injustificat d’usuaris per l’Hospital. També s’ha indicat la utilització de les entrades més properes a la destinació de l’usuari per mitjà de plànols i cartells informatius.
D’altra banda, les visites a pacients positius en SARS CoV-2 segueixen sent possibles, ja que hi ha un protocol de visites, elaborat per l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, que compleix amb totes les mesures de seguretat i facilita la recuperació emocional del pacient aïllat.