Oberta la preinscripció per a la Mitja Marató de Formentera 2022

30

El termini de preinscripció per poder entrar al posterior sorteig de places per participar en la XIII Mitja Marató de Formentera i els 8 KM Sant Ferran-La Savina s’ha obert avui, 9 de desembre. La prova recupera les seves dates habituals al calendari i es celebrarà el 14 de maig.
Queden exempts de fer aquesta preinscripció els residents de Formentera i els que hagin participat en cinc o més edicions, que tenen la plaça assegurada. Els primers poden sol·licitar la seva plaça a través de l’àrea d’Esports del Consell de Formentera, mentre que els segons rebran al seu correu electrònic un codi per poder accedir a la plataforma i confirmar-ne la inscripció.
La resta de corredors que vulguin participar hauran de sol·licitar la seva preinscripció a través del web oficial de la prova www.marato-formentera.com a partir d’avui i fins al proper dia 10 de gener. Entre tots els preinscrits, l’organització sortejarà davant de notari, el 12 de gener a les 12.30 hores, les 1.900 places per a la Mitja Marató i les 1.000 per als 8KM que es posen a disposició per a la prova que se celebrarà el 14 de maig. Un cop realitzat el sorteig, els premiats podran confirmar la seva inscripció entre els dies 14 de gener i 7 de febrer.