Obertes les inscripcions per a les escoles municipals de natació, tir amb arc, atletisme i tenis.

65

S’ha obert el termini d’inscripció per a les classes de l’escola municipal de natació per a aquest curs. Enguany, s’oferiran classes des de l’etapa de primària, des dels sis anys, fins a classes de perfeccionament per a adolescents. Les preinscripcions es poden fer fins aquest divendres dia 16, tant per via telemàtica a l’OVAC o, presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. Del dilluns 19, al divendres 23 de setembre, es confirmaran les preinscripcions per correu electrònic i es farà una trucada telefònica per a tancar dia i hora. Les classes començaran el 26 de setembre.

Per primera vegada, enguany, tots els col·legis de Formentera tindran classes de natació en l’etapa d’infantil, de 3 a 6 anys. Aquest curs, s’ha afegit el CEIP Sant Ferran de ses Roques, que inclourà, a més, activitats de piscina per als alumnes de primària. També el CEIP Mestre Lluís Andreu inclou per trimestres la pràctica de natació en les classes d’educació física. A més, l’alumnat de l’aula UEECO de l’IES Marc Ferrer rebrà classes dos dies per setmana.

Pel que fa a l’Escola de tenis, els al·lots i al·lotes a partir dels quatre anys, es poden inscriure a les pistes de tenis. l’inici de les classes serà el dilluns 19 de setembre i se’n aniran fins al 22 de juny.

l’Escola de tir amb arc inscriu a partir dels nou anys al Poliesportiu Antoni Blanc. l’Escola d’atletisme fa les inscripcions a la pista d’atletisme, on l’activitat començarà l’1 d’octubre i fins al 31 de maig.

Per a més informació sobre les escoles i l’oferta esportiva, podeu contactar amb el Poliesportiu Antoni Blanc al 971 321 240 o a través del correu electrònic poliesportiu@conselldeformentera.cat