Pau Riba torna a Formentera a celebrar els 50 anys de “Jo, la Donya i el gripau”

97

El dissabte 17 d’abril, la Sala de Cultura Cinema acollirà a partir de les 20 h un recital d’en Pau Riba en commemoració al disc Jo, la Donya i el gripau, enregistrat a la nostra illa fa 50 anys.
El pagament de l’entrada es farà segons taquilla inversa i les reserves es poden fer fins divendres 16 d’abril a les 10 h al correu reserves@conselldeformentera.cat.
Pau Riba va viure moments molt intensos de la seva vida a La Mola, ara fa 50 anys i aquí es va gravar “Jo, la Donya i el gripau”, amb aquest motiu oferirà un concert antològic que repassa l’univers poètic que neix al seu voltant i les cançons del seu repertori, tot repescant gripaus i reconciliació amb la natura en aquests temps de pandèmia.
Clara Fiol i Joan Vallbona
Els artistes balears Clara Fiol i Joan Vallbona, oferiran el segon concert a Formentera l’1 de maig al Gabrielet a partir de les 20 h. Fa tres anys que Clara i Joan volten pels escenaris per lliurar un joc en el qual exploren músiques i paraules. Les sonoritats elèctriques de la guitarra de Vallbona es fusionen amb els cants tradicionals de la veu de Fiol. Després de gravar Silueta (Ona Musical, 2018), presenten Petiteses, un clam a la senzillesa amb composicions originals i versions. El concert s’emmarca dins les activitats organitzades pel Barnasants, conjuntament amb l’Obra Cultural Balear de Formentera. L’aforament es limita a 30 persones.

Imaràntia a Mallorca i Barcelona
En aquest intercanvi cultural que suposa el Barnasatns, Imaràntia presentarà aquest abril el seu segon disc a Mallorca i Barcelona. Inspirat a Formentera, el nou treball compta amb temes que busquen arribar al cor de la gent sense perdre l’essència. La fundadora del conjunt 4 de Copes, María José Cardona, va formar fa uns anys el duet Imaràntia amb el productor i músic Miquel Brunet per gravar un disc homònim, editat per Ona Edicions el 2013. El violinista i percussionista Eduard Riera s’ha unit ara a uns directes que tenen la voluntat de difondre l’ànima illenca.
Les actuacions es faran el divendres 9 d’abril al teatre Mar i Terra de Palma, a les 19 h, i el dijous 15 d’abril al Harlem Jazz Club de Barcelona, a les 19.45 h.