PÒDCAST: Ismael Cerezo inaugura “La Pecera” a la sala d’exposicions Ajuntament Vell

36

Ismael Cerezo és un artista experimental multidisciplinari amb base a Múrcia. Des de ben jove ha desenvolupat un vincle i una sensibilitat estretament lligats a la mar i els seus habitants. El seu interès per la vida marina el va dur a cursar estudis en ciències marines i un màster en gestió pesquera sostenible. Paral·lelament a la formació científica, ha desenvolupat una formació artística autodidacta, enfocada en les arts plàstiques, l’escultura en ferro i vidre, el grafit i els murals.

Des dels tretze anys ha fet pintura mural amb aerosol i pintures plàstiques. D’aquest inici en la pintura en exteriors va derivar la necessitat de tancar-se en estudis per crear un estil i formes pictòriques de manera menys costosa. Amb divuit anys començà a exposar en galeries, sales públiques i bars de la regió, com ara el cafè bar El Sur, galeries com CHYS i centres d’exposicions com ara la Casa de Cultura San Pedro del Pinatar. A més, podem trobar els seus murals a peu de carrer.

L’exposició s’inaugurarà aquest dilluns 18 de setembre a les 20.00 hores. La mostra es podrà visitar a la Sala d’Exposicions ‘Ajuntament Vell’ d’11.00 a 14.00 hores i de 19.00 a 21.00 hores (festius, diumenges i dilluns matí, tancat).

A Formentera Ràdio parlen amb l’Ismael en aquest pòdcast