Primeres passes per a la instal·lació de pantalans flotants a s’Estany des Peix

47

Avui ha sortit a informació pública el projecte executiu per a la instal·lació de pantalans flotants i fondejos
de baix impacte a s’Estany des Peix. L’exposició pública de 15 dies d’aquest projecte s’ha publicat avui al Butlletí Oficial de les Illes Balears, BOIB, als efectes que puguin presentar al·legacions i és un tràmit previ a la tramitació de l’expedient de contractació de l’obra.
El conseller de Medi Ambient, Antonio J. Sanz, ha assenyalat que aquest “és un nou pas ferm cap a la regulació de s’Estany des Peix”. “Continuam amb el compromís de portar a terme aquest projecte perquè aquesta regulació sigui una realitat aquesta legislatura”, ha destacat el conseller.
El projecte es pot consultar a través de l’enllaç que publica el BOIB i de manera presencial a les oficines de l’àrea de Medi Ambient i Serveis d’Inspecció del Consell de Formentera al carrer Mallorca de Sant Ferran.
El projecte executiu va estar encarregat a l’empresa Tragsatec. Cal recordar que aquest projecte té un cost de licitació d’1.259.204,18 euros i que per a l’execució de l’obra el Consell de Formentera disposa d’una subvenció a càrrec de l’impost de Turisme Sostenible (ITS) per l’import de 652.154,00 euros.