15.8 C
Formentera
Dimecres, 27 setembre 2023

Desperta Formentera!

Les notícies de Formentera en 2 minuts, el pronòstic del temps d'en Jordi Carbó, la ràdio dels petits, el retrovisor formenterer, concursos i la millor música per despertar cada matí amb Toni Ruiz.

Participa cridant al 971.18.74.69 o crida, escriu o envia nota d'aúdio al 649.49.56.15

Noticies de Formentera

La informació de l'illa en 2 minuts actualitzada cada dues hores amb el pronòstic del temps i els esports. I també les 24 hores del dia al nostre diari digital www.formenteraradio.cat

El Bufallaunes

El programa repassa la història de la música amb les cançons dels seus protagonistes. Biografies de grans artistes en petit format.

Cocodril Club

La història de la música pop-rock. Les cançons que, amb el pas del temps, s'han convertit en imprescindibles. És un programa d'autor d'Albert Malla amb 25 anys en antena, amb més d'un milió d'oients acumulats.

El Cazador de Canciones

El mític locutor dels 40 principals als anys 80' s Xavi Parellada, ara s'encarrega de "caçar" per a tu els èxits musicals que altres ràdios han oblidat.

Estació Punt 3

Un passeig per la música dels 80' s, 90' s i 00' s amb les històries de les cançons, anècdotes i curiositats amb Pedro Alonso.

House Vibes

El mític Dj. Joan Ribas, resident de Pacha al llarg de tres dècades, t'ofereix aquest programa de House Music elegant, apropant-se al jazz i al funk.
Divendres i Dissabtes 21 hores.

La Llanterna Màgica

Programa apte per a tots els públics. El seu objectiu és passar i fer passar una bona estona a tothom mentre parlem de cinema i escoltem música de pel·lícula. Tot el món del cinema portat a la ràdio. Una cita obligada setmanal per parlar de directors, actrius, actors, músics, guionistes, gèneres... i amb la música com a fil conductor.

Espiritu de la Radio

És un programa d'entreteniment on transmetem i compartim cançons, sensacions i emocions a través de la música, també expliquem moltes històries i anècdotes relacionades amb el món del Rock. Els programes tenen temàtica molt variada sense centrar-nos en cap estil o època, ens agrada compartir i gaudir la immensa diversitat que hi ha en la música Rock.