Quinze ferits en l’embarrancament del ferri d’Eivissa a Formentera de FRS

2649

Al voltant de les 22 hores d’aquesta nit, el vaixell “San Gwann” de FRS que fa el servei entre Eivissa i Formentera ha col·lisionat contra el grup de quatre illes, situades a la sortida del Port d’Eivissa i conegudes com a Es Malvins.
En el moment de la col·lisió, viatjaven a l’embarcació 35 passatgers i 12 tripulants, hi ha una quinzena de ferits, entre ells un infant en estat greu.

En el moment de l’accident l’embarcació navegava amb 35 passatgers i 12 membres de la tripulació, segons informa Salvament Marítim. El ferri ha quedat embarrancat damunt s’illot.
Després de donar l’alerta, es va activar un ampli operatiu de rescat. Salvament Marítim va desplaçar fins a la zona del sinistre a la Salvamar Acrux i la Guardamar Polimnia, amb base en Sant Antoni, així com a l’helicòpter Helymer 205 des de Palma. En l’operació rescat també van participar diverses embarcacions de Pràctics.

Paral·lelament, diverses ambulàncies del 061 es desplaçaven fins al port d’Eivissa per a assistir a l’arribada del passatge.

Fins al punt de triatge també es van mobilitzar diverses unitats de la Guàrdia Civil i agents de la Policia Portuària.