Reobri el Far de la Mola i torna el cinema

77

Aquest dijous 4 de març reobrin les instal·lacions del Far de la Mola. L’horari de l’espai cultural i de la sala d’exposicions és de dimarts a dissabte de 10 a 14h. L’aforament serà de màxim 20 persones i es complirà amb totes les mesures de seguretat i prevenció de la covid-19.

Recordem que el far va quedar dividit en dues àrees expositives. D’una banda, una exposició permanent amb el mar com a eix principal, tractada des de diferents vessants: el medi marí, l’aprofitament dels seus recursos, la navegació i els senyals lumínics. I per una altra, una àrea reservada a exposicions artístiques de caràcter temporal.

D’altra banda, cal destacar que el divendres torna el Cinema a Formentera. La sala de Cultura cinema reobri portes i torna la programació setmanal de cinema amb dues projeccions setmanals, una divendres a les 20h i altra els diumenges en el mateix horari. L’aforament de la Sala de Cultura serà de màxim 80 persones i també es complirà amb totes les mesures de protecció anti-covid. Aquesta setmana es projectarà el film “Sentimental”.