Repertori de música pop-rock per donar la benvinguda a l’any nou a Formentera

30

Per a la nit de Cap d’Any, concert de la Bruixa Express. A partir de la 01.00 h de la matinada a l’envelat de sa Senieta de Sant Francesc, el grup català de versions, donarà la benvinguda el 2023 amb un repertori de música pop-rock en directe.

Un total de vuit músics pujaran a l’escenari per amenitzar l’entrada d’any als formenterers i formentereres que vagin a celebrar la nit de Cap d’Any amb aquest grup que compta amb més d’una dècada d’experiència.

La Bruixa Express és un grup de versions creat l’any 2006 per músics lleidatans amb un ampli currículum dins el món de l’espectacle. El repertori de la Bruixa Express es nodreix tant dels clàssics del pop i del rock català, estatal i internacional, com de les cançons d’actualitat que dominen la ràdio actual, i cobreixen, d’aquesta manera, un gran ventall de gustos. A més, segons afegeixen, els músics cuiden especialment el disseny estètic de l’escenari, acompanyant la música d’efectes audiovisuals “que contribueixen a fer del concert una experiència inoblidable per tothom”.

El repertori es renova cada temporada, “es mantenen les peces més exitoses i se n’afegeixen de noves per garantir la frescor de l’espectacle”, segons destaquen des de la Bruixa Express. Les cançons que aquest grup interpreta en els seus concerts són versions de temes coneguts d’artistes com Sopa de Cabra, Bon Jovi, The Beatles, Sau, Platero y tu, entre d’altres.