Restaurant Es Caló Premi de l’Acadèmia de Gastronomia 2020

627

L’acadèmia de la Gastronomia d’Eivissa i Formentera ha anunciat els noms dels premiats en la primera convocatòria dels seus guardons gastronòmics. El de Millor restaurant recau en el Restaurant Es Caló ex aequo amb Es Ventall d’Eivissa. El premi surt de la votació dels acadèmics de la institució pitiüsa. A més, els premiats seran proposats per l’Acadèmia d’Eivissa i Formentera per als premis nacionals de Gastronomia.
Millor Restaurant 2020
El Restaurant Es Caló va néixer en 2012, després de l’experiència a La Mola del Restaurant Can Blaiet entre el 2007 i el 2011. La societat que el gestiona és familiar amb Toñi Ibañez com a cap de cuina, en Vicent Mayans, cap de sala i el Sommelier, Santi Costa.
El restaurant és una terrassa oberta al mar, amb unes vistes espectaculars i que ofereix producte de proximitat, d’alta qualitat i amb l’elaboració justa. Varietat d’arrossos, llagosta frita, amb ous frits i peix fresc.
Cuina tradicional i honesta que aporta sabors de la terra i un tracte familiar i proper d’un equip il·lusionat.
Compta amb una extensa carta de vins internacionals, nacionals i locals i ofereixen consells de maridatge en funció del menú.
Altres premiats
Com hem dit el premi és ex aequo amb Es Ventall. Aquest establiment de cuina tradicional eivissenca està en marxa des de 1982.
El premi al millor xef ha set per en Pau Barba de Can Domo i el de millor tasca de promoció de la gastronomia per a la marca creada pel Consell d’Eivissa i la PIMEEF: Sabors que distingeix productes de l’illa d’Eivissa.