Ricardo Urgell vol obrir un “Lío” a Formentera

127

L’empresari Ricardo Urgell, fundador de la mítica discoteca Pacha Ibiza i creador de la marca i altres productes d’oci com la sala de festes Lío d’Eivissa, ha manifestat en una entrevista concedida a la revista “Vanitatis” que vol tornar al món de l’oci i ho farà amb l’obertura d’un local d’oci a Formentera acompanyat dels empresaris formenterers, Stefano Trigo i Juanma Costa.

Ricardo Urgell en la entrevista en la revista Vanitatis
Foto: Mogari_M

El projecte és d’un estil semblant al restaurant club cabaret Lío i encara està per decidir el nom. «Muntaré un altre Lío a Formentera, igual que el d’Eivissa, que va ser un gran èxit. La meva filla em diu que pari ja de ficar-me en embòlics, però m’agrada i vull fer-ho, estar parat m’avorreix. Estic esperant el permís, que encara no el tinc, però pens obrir-lo aquest estiu», expressa l’empresari Ricardo Urgell en aquesta entrevista concedida a Vanitatis.
Ricardo Urgell té 84 anys i va vendre el seu imperi Pacha el passat any 2017 per uns 290 milions d’euros. Fa pocs dies se’l va poder veure dinant a Sant Francesc amb els altres dos socis del nou local d’oci.