Sa Unió demana que s’obri ja el Centre d’Esports Nàutics

55

La formació de l’oposició al Consell Insular de Formentera, exigirà explicacions a l’equip de govern en el ple ordinari del mes d’agost, sobre quins són els motius pels quals es retarda, “estiu rere estiu”, l’obertura del nou Centre d’Esports Nàutics de La Savina.
Sa Unió recorda que el 20 de febrer de 2018, el Consell va informar de l’inici de les obres amb un termini de 6 mesos.
“Quan es va adjudicar l’obra es va assegurar que s’obririen les portes el passat estiu de 2018, però dificultats en l’adquisició del material de construcció varen fer que l’anterior conseller d’esports retardés l’obertura a després d’aquest mateix estiu”.
Seguidament segons Sa Unió, el conseller va anunciar que el centre obriria a principis de 2019 i al ple del març, es va aprovar el reglament d’ús i funcionaments del Centre.
A finals de maig el Consell va procedir a la selecció de personal per a cobrir les places de treball amb la intenció d’obrir a inici de l’estiu.
Des de Sa Unió declaren: “Idò bé, un cop fa mesos que s’ha finalitzat l’obra i s’ha dotat de mobiliari en el nou centre, que va costar més d’un milió d’euros, s’acumula la pols i la deixadesa mentre els nins, nines i altres esportistes es veuen obligats a seguir assistint a les antigues instal·lacions”.