Sa Unió demanarà més neteja i manteniment al ple del Consell

32

Aquest dimecres té lloc el ple corresponent al mes d’agost i el partit de l’oposició presentarà una proposició on demana l’execució de tasques de manteniment i neteja en les carreteres secundàries i camins més transitats.
En una nota de premsa, mostren la seva preocupació davant l’estat de deixadesa de les vies de l’illa i reclamen que es garanteixi una major seguretat viària així com que s’actuï per a evitar possibles focus d’incendis. Recorden, a més, que Formentera es troba en plena temporada turística, i demanen oferir una imatge d’illa neta, cuidada i segura.

Sa Unió reclama a l’equip de govern que prengui consciència del gran nombre de residents i visitants que viuen en cases disseminades a les quals s’accedeix per mitjà d’una extensa xarxa de camins, molts d’ells amb una gran falta de neteja, que donen la percepció de deixadesa i mala imatge de l’illa per falta de manteniment.
En aquest sentit, apunten que carreteres com la que condueix a Cala Saona, i camins de la zona de Migjorn com els que duen al Blue Bar, Real Playa o es Còdol Foradat, suporten molt de trànsit en la temporada d’estiu, i denuncien que fins que no s’acumulen les queixes per mal estat, no se’ls fan tasques de manteniment.
Demanen, per tant, que des del Consell s’hi planifiquin més feines de manteniment. Sa Unió insisteix en la contractació de mitjans externs si no es pot garantir el manteniment constant de les vies de l’illa per manca d’efectius suficients.