Sa Unió denúncia que el Govern “es mostra inoperant en la gestió de la crisi sanitària”

82

Segons denúncia la coalició de l’oposició en el Consell de Formentera, “Els residents que es van fer la PCR el divendres encara no tenen el resultat de les seves proves, pesi al compromís del Govern de tenir-los llestos abans de 24 h”.
Segons indica Sa Unió en una nota de premsa “A Formentera van sol·licitar cita uns 25 residents que venia a gaudir dels quatre dies de pont, alguns d’ells arribats el dijous i que van haver d’esperar al divendres perquè els prenguessin les mostres. Aquestes mostres no es poden analitzar actualment a l’illa per falta de recursos amb la qual cosa es van haver d’enviar a l’Hospital de Ca Misses a l’illa veïna. Recordem que l’equip de govern del Consell i la diputada per Formentera, Sílvia Tur, van votar en contra de la proposta de Sa Unió per a dotar a Formentera dels mitjans per a fer aquestes proves al nostre hospital.
La sorpresa arriba quan alguns d’aquests residents, ja passades amb escreix les 24 hores promeses per a rebre els resultats i poder circular lliurement, es troben amb la notícia que possiblement no rebrien els resultats de la prova fins al diumenge a la tarda com molt aviat o el dilluns. Sembla que la raó de tal retard és la falta del personal necessari en el laboratori de Ca Misses, que en aquest moment compta amb un sol microbiòleg que està de guàrdia per a les proves d’urgències”.