Sa Unió vol impulsar una línia directa amb la península

85

Sa Unió de Formentera, s’ha compromès avui a “fer complir la Llei de Transport Marítim per a assegurar, durant tot l’any, la primera i l’última barca del dia, per a garantir la connectivitat amb els vols a les principals ciutats d’Europa”, ha explicat la número 3 de la llista al Consell Insular, i suplent primera al Parlament balear, Verònica Castelló.

Ella mateixa, a més, ha explicat la importància de “exigir, durant tot l’any, no només a l’estiu, un mínim de freqüències setmanals directes amb la península, per al transport de passatgers, i mercaderies”. Castelló ha sentenciat que “estem cansats d’un Consell que no escolta, i per això aplicarem la regulació d’entrada de vehicles en temporada alta d’acord amb el sector turístic”.

Precisament a aquesta regulació s’ha referit l’integrant de la llista al Consell Insular
Lorenzo Remigia, qui ha explicat que “aquesta regulació s’ha de fer millor, i de
forma paral·lela a noves mesures de suport al sector del taxi i al transport públic, amb una
nova contracta que compti amb més recursos que garanteixin més itineraris, més freqüències, vehicles menys contaminants i adaptats a la infraestructura viària de l’illa.
Remigia ha conclòs que “a més, necessitarem infraestructures, unes voreres, unes platges i un transport de viatgers adaptats a persones amb mobilitat reduïda, hem de
donar-li la volta a l’actual situació i convertir Formentera en una illa accessible per a tots.