Sa Unió vol que es torni a obrir el carrer Guillem de Montgrí al trànsit

45

En una nota de premsa el partit de l’oposició manifesta la seva voluntat de portar al pròxim Ple del Consell una proposició per instar a què es reobri al trànsit el carrer Guillem de Montgrí de Sant Ferran en un sol sentit de la circulació.
Segons Sa Unió “el més lògic seria que el sentit de la circulació anés de l’avinguda Joan Castelló i Guasch cap as Pujols”, però han afegit que “en tot cas hauran de ser els tècnics qui determinin quin sentit seria l’adequat”.
Segons la coalició “Després d’escoltar a la ciutadania durant mesos abans de les eleccions del passat maig, en diverses reunions mantingudes amb associacions i col·lectius a més del tracte proper amb els veïns del carrer Guillem de Montgrí de Sant Ferran, en el Ple d’aquest divendres Sa Unió demanarà “la reobertura al trànsit d’aquest carrer que amb les obres de remodelació en 2018 va quedar tallat pel mig per una plaça”.
D’aquesta manera insten a “obrir un carril lateral a la plaça en una sola direcció i per a vehicles lleugers (bicicletes, motos, cotxes i furgonetes).
El partit liderat per Llorenç Córdoba destaca que “el tall d’aquest carrer ha provocat que en els dos últims anys, des de l’inici de les obres fins a l’actualitat, s’hagi reduït el nombre de persones que transiten pels carrers del poble, els comerços de la zona s’hagin vist afectats per la reducció d’usuaris disminuint les seves vendes, veient deteriorada la seva economia i, en alguns casos, acabant en la greu conseqüència de tancar locals comercials que feia anys que tenien una bona activitat. En alguns casos, a causa de la falta de vianants per la zona, aquests locals de comerç de proximitat s’estan substituint per activitats industrials que poc han d’oferir als possibles usuaris i veïns del carrer”.