Sense nous casos, els positius en Coronavirus baixen fins als 17

8

El laboratori de Microbiologia de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera ha detectat 18 nous positius, cap d’ells a Formentera, tots a Eivissa i s’han donat 164 altes mèdiques, dues d’elles a Formentera el que deixa el nombre d’afectats en 17.
Les restriccions aplicades en les darreres setmanes estan donant els seus fruits, havent passat dels 173 pacients a principis de mes, als 17 actuals. L’aplicació del Nivell 4 reforçat es mantindrà en principi fins al 2 de març.
Baixen les hospitalitzacions a Can Misses
Continua la tendència descendent de pacients hospitalitzats, que baixa dels 91 als 86 en les darreres hores, dels que 71 estan ingressats en planta Covid, un d’ells procedent de Formentera i els 15 restants a l’UCI. Aquest era un dels clars objectius de l’aplicació de les restriccions, permetre baixar la pressió assistencial, després que alguns casos UCI van haver de ser traslladats a Mallorca, per la incapacitat assistencial de l’hospital pitiús.
A les Pitiüses hi ha 1.209 persones en seguiment domiciliari per part d’atenció primària en ser lleus o asimptomàtics, 16 d’ells a Formentera.
També segueix baixant el nombre de professionals sanitaris en vigilància activa, fins als 49 actuals, dels quals 27 són positius.