Set detinguts a Eivissa per saltar-se el confinament

61

Les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, en coordinació amb les Policies Locals de l’arxipèlag, han detingut en les últimes hores a 12 persones, set a Eivissa i cinc a Mallorca, per desobediència a agents de l’autoritat per incomplir el confinament.

A Eivissa, la Guàrdia Civil de Trànsit va detenir a un ciutadà per resistència i desobediència reiterada a agents de l’autoritat. Prèviament havia estat denunciat en quatre ocasions en dies anteriors per incomplir les restriccions de l’estat d’alarma. A Sant Jordi, la Guàrdia Civil va arrestar el dissabte a un home en estat embriac per amenaces, danys i alteració d’ordre públic en causar desperfectes amb una destral en un centre de reciclatge del municipi i intimidar a les persones que es trobaven en el lloc.

Mentrestant, la Policia Nacional va detenir el dissabte a altres cinc persones a Eivissa, quatre d’elles, una dona i tres homes, per trobar-se en la via pública en diferents punts de la ciutat sense causa justificada i haver estat denunciades diverses vegades amb anterioritat per desobediència. El cinquè arrestat va ser un home de 31 anys que es trobava en un domicili begut i molt agressiu ahir tard i es va enfrontar als agents.

D’altra banda, els agents continuen amb els controls en ports, aeroports i en les carreteres de l’arxipèlag. L’aeroport d’Eivissa el dissabte va rebre 35 viatgers en dos vols d’entrada i altres 31 van marxar de l’illa en dos vols de sortida.